Προκλητικός απέναντι στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου ήταν για ακόμη μία φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού δεν ξέχασε την κριτική που άσκησαν στο πρόσωπό του καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν για την πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως δεν πρόκειται να απαντήσει σε καμία ερώτηση που θα του γινόταν στα ισπανικά και «θα σας μιλάω μόνο στα αγγλικά, αφού πλέον δουλεύω για μια αγγλική ομάδα».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για το θέμα που προέκυψε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την σύγκριση με τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο.

«Το είπα απλά γιατί αυτός είναι ο παλαιότερος, ήταν ο πρώτος Ρονάλντο. Είναι σαν να με ρωτάτε ποιος είναι ο πραγματικός Μίλερ, ο Γκερντ ή ο Τόμας, και εγώ να σας απαντήσω ο Γκερντ Μίλερ», υπογράμμισε ο 50χρονος προπονητής.

Για τους πανηγυρισμούς του διεθνούς άσου στα δύο γκολ που πέτυχε στο χθεσινό φιλικό ματς με την Τσέλσι, ο «Special One» τόνισε: «Ο Ρονάλντο σκοράρει σ’ όλη του τη ζωή, αυτό δεν αποτελεί είδηση. Εμείς κάναμε ένα τρομερό λάθος στο πρώτο ημίχρονο και του δώσαμε το φάουλ. Έχουμε πανηγυρίσει πολλές φορές μαζί με τον Ρονάλντο και αυτά θα τα θυμάμαι πάντα στην καριέρα μου. Του εύχομαι να πανηγυρίσει πολλές ακόμα φορές και να βοηθήσει τη Ρεάλ να πετύχει τους στόχους της».

Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο στάθηκε στη μέχρι τώρα πορεία των «μπλε» και την ήττα από τη «βασίλισσα»: «Κάναμε λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Πέντε νίκες και μια ήττα μέχρι τώρα όμως δεν είναι κακός απολογισμός. Δεν μας νοιάζει και τόσο αυτό το αποτέλεσμα, γιατί ήταν ένα φιλικό, αν χάναμε από τη Ρεάλ στο Champions League θα ήταν διαφορετικά».

Πηγή: sport-fm.gr