Στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και θέλει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πηγαίνει στη Νάπολι, αναφέρθηκε ο μεγαλομέτοχος και επικεφαλής της διοίκησης των «παρτενοπέι», Αουρέλιο ντε Λαουρέντις.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε μια συνάντηση με τον Σουηδό επιθετικό πριν από κάποιο διάστημα στο Λος Άντζελες, επειδή έτυχε να βρεθούν στο ίδιο ξενοδοχείο.

«Ο “Ίμπρα” είναι φίλος μου και τον συνάντησα στο Λος Άντζελες, όταν βρεθήκαμε στο ίδιο ξενοδοχείο. Τον κάλεσα σε δείπνο μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, έχοντας ένα υπέροχο απόγευμα. Θα ήταν ευχή μου να τον δω στα γαλάζια, αλλά αυτό εξαρτάται από εκείνον», τόνισε ο Ντε Λαουρέντις.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Ζάλτσμπουργκ και στις επιλογές του Κάρλο Αντσελότι, είπε ότι δεν θα μπλεχτεί στη δουλειά του προπονητή, ωστόσο εκτίμησε ότι ο Μίλικ θα είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας, δίπλα στον Μέρτενς.

Όσον αφορά την υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του Βέλγου άσου, αλλά και του Καγεχόν, ο επικεφαλής της διοίκησης των Ναπολιτάνων τόνισε: «Κατέθεσα και στους δύο πρόταση. Κατά την άποψή μου, τους έγινε μια σούπερ προσφορά σε σχέση με την ηλικία τους. Εάν θέλουν να φύγουν για περισσότερα χρήματα, δεν θα τους αντισταθώ».