Χωρίς να γευτεί την χαρά της νίκης «αποχαιρέτησε» την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013 η Εθνική μας ομάδα των Νέων.

Στο τελευταίο του παιχνίδι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε στη ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Πολωνία, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο.

Η Εθνική μας αν και καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να μεταφράσει την υπεροχή της σε γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Κουρόφσκι. Στο δεύτερο 45λεπτο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε πιο δυνατά, είχε δοκάρι με τον Χουχούμη στο 47’, αλλά ο Σουνάς στο 57ο λεπτό ισοφάρισε. Μάλιστα η Εθνική μας από το 75’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καντούτση, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φτάσει στη νίκη.

Ελλάδα: Λαδάς, Χουχούμης, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βοσνακίδης, Σιώπης (72΄ Μύγας), Ανδρεόπουλος, Παναγιωτούδης (46΄ Ιωαννίδης), Καραγκούνης (46΄ Δεληγιαννίδης), Σουνάς, Γιαννιτσάνης

Πολωνία: Πογκορζέλεκ, Χοροσκίεβιτς, Λιμπεράτσι, Κετζιόρα, Κλέμενζ, Κουρόφσκι, Μουράφσκι, Ζαγκιέτο (85΄ Νόβακ), Μρόφκα (78΄ Κομπιλάνσκι), Ζιελίκσνι (72΄ Στεπίνσκι), Φορμέλα

Πηγή: Sport-fm.gr