Θορυβημένοι είναι παράγοντες της ΑΕΚ μετά την απόφαση της οικονομικής εισαγγελίας να θέσει προέδρους, αντιπροέδρους, διευθύνοντες συμβούλους και όσους είχαν δικαίωμα υπογραφής στο «στόχαστρο» για τις οφειλές της ΠΑΕ προς το Δημόσιο από το 1990 ένεκα του άρθρου 44.

Ο Νίκος Στράτος, επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, επιβεβαίωσε μιλώντας στο «Έθνος» πως έχει ήδη περάσει τρεις φορές από τα γραφεία της ΦΕΑ Αθηνών και δεν έκρυψε την ανησυχία του για τυχόν ευθύνες που μπορεί να του αποδοθούν.

«Από τα 20 αυτά χρόνια, τα 15 ήμουν διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, άρα τα μισά θα τα φορτώσουν σε μένα. Πράγματι, απευθύνθηκα στην Εφορία, γιατί η εκκαθάριση μάς προβληματίζει όλους. Ιδιαίτερα, δε, αν υπάρξει διάρρηξη του άρθρου 44, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», δήλωσε, ενώ διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το «Έθνος», στις κλητεύσεις που θα σταλούν-αν δεν έχουν ήδη σταλεί-από τη ΦΕΑ Αθηνών φέρονται να βρίσκονται μεταξύ άλλων και τα ονόματα των Πέτρου Στάθη, Γιώργου Λεωντσινίδη, Γιάννη Καρρά, Γιάννη Γρανίτσα, Κώστα Σταυρόπουλου, Χαρίλαου Ψωμιάδη, Κώστα Γενεράκη, Γιώργου Ρόκκα κλπ.

Πηγή: sport-fm.gr