Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δηλώθηκε τελικά αντί του Μίλος Ντέλετιτς και βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ που ταξιδεύει αύριο για το ματς με την Κραϊόβα στη Ρουμανία. Εκτός ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αρχικά δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα ματς με την Κραϊόβα λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε τη δυνατότητα για αλλαγές μέχρι την Τετάρτη.

Η Ένωση ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στη Ρουμανία, με τον Κρίστιτσιτς τελικά στην αποστολή καθώς ο Καρντόσο αποφάσισε να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Κραϊόβα αντί του Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μέσος έβγαλε όλη την προπόνηση το πρωί της Τρίτης και έτσι ο Πορτογάλος κόουτς αποφάσισε να τον προσθέσει στη λίστα.

Εκτός έμεινε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος κουβαλάει τιμωρία μιας αγωνιστικής από πέρυσι, και φυσικά ο τραυματίας Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν είχε δηλωθεί για τα παιχνίδια με τους Ρουμάνους, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ που αναχωρεί αύριο (11:00) για την Κραϊόβα βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλντες, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Ολιβέιρα, Βέρντε, Λιβάια, Αλμπάνης, Κλωναρίδης

Πηγή: gazzetta.gr