Γιατί να περιμένεις περίπου 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα για να μάθεις την ενδεκάδα; Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει να κρύψει τίποτα, δεν έχει σκοπό να κάνει τρικ και χωρίς να φοβάται τίποτα, ανακοίνωσε τους «11» της Ρεάλ Μαδρίτης που θα ξεκινήσουν κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Έτσι, ο «special one» ξεκαθάρισε πως φανέλα βασικού θα πάρουν οι Ντιέγκο Λόπεθ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Βαράν, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Εζίλ, Ιγκουαΐν, Ρονάλντο και Ντι Μαρία. Ο μοναδικός που είναι αμφίβολος είναι ο τελευταίος, αφού έγινε πατέρας και πιθανώς να μην είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κατά τα άλλα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Κασίγιας και την… κόντρα τους, τονίζοντας πως… «Έχω μια άκρως επαγγελματική σχέση με τον Ίκερ Κασίγιας, όπως με κάθε άλλο ποδοσφαιριστή».

«Παίξαμε στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ και σε δύο παιχνίδια, δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Αυτά, όμως, προήλθαν από λάθη δικά μας. Αυτή την φορά θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, έχουμε βελτιωθεί στην άμυνα και θα τα πάμε καλύτερα. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε και να παίξουμε στον τελικό», είπε για την αυριανή αναμέτρηση με τους Γερμανούς.

Πηγή: Sport-fm.gr