Ένα μήνα μετά την ήττα από την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020 υπήρξαν εξελίξεις στις τάξεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Γραμμένου με του Άγγελου Αναστασιάδη.

Το ραντεβού αυτό ήταν αναμενόμενο, μετά και τις εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα παιχνίδια του Ιουνίου και λήθφθηκε η απόφαση οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Οι δύο άντρες συζήτησαν για όλα τα θέματα της ομάδας, αλλά και τα όσα έγιναν στην Εθνική το τελευταίο διάστημα. Ο Αναστασιάδης θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει νέα κουβέντα ανάμεσα, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη δεν διέρρευσε κάποιο όνομα. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ θέλει να συναντηθεί με την αρμόδια επιτροπή των εθνικών ομάδων, καθώς υπάρχουν διάφορες τάσεις για τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει τον έμπειρο προπονητή στον «γαλανόλευκο» πάγκο, δηλαδή αν θα είναι από το εξωτερικό ή κάποιος Έλληνας.

Τελική απόφαση, ωστόσο, δεν υπάρχει…