Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ενεπλάκη και σε  επεισόδιο, που εκτυλίχθηκε στα ενδότερα του κλειστού γηπέδου στα Δυο Αοράκια.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο πρόεδρος της ΕΟΚ απαίτησε να ξεκρεμαστούν οι φανέλες του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Βασίλη Σπανούλη.

Ο λόγος; Επειδή, όπως φώναζε, πάνω στις φανέλες των δυο παικτών υπήρχαν διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών.

Το πράσινο Νο 13 του Διαμαντίδη και το κόκκινο Νο 7 του Σπανούλη –με τις υπογραφές των δυο εμβληματικών παικτών- βρίσκονται σε μια προθήκη που έχει δημιουργηθεί σε έναν εσωτερικό διάδρομο του γηπέδου. Τις φανέλες τις χάρισαν στη διοίκηση του γηπέδου οι ίδιοι οι παίκτες με την ευκαιρία παλαιότερων επισκέψεων τους για σαν παίξουν σε αγώνες της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και ασφαλώς αποτελούν δυο ανεκτίμητα αναμνηστικά εκθέματα.

Με το που τις είδε λοιπόν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος άρχισε να απαιτεί με έντονο ύφος να βγουν αμέσως από τη συγκεκριμένη προθήκη. Οι τόνοι ανέβηκαν και ο διαπληκτισμός του με τους εκπροσώπους της διοίκησης του γηπέδου και της δημοτικής αρχής προκάλεσαν πανικό και γενικό συναγερμό, μάλιστα το επεισόδιο έγινε αντιληπτό και από άσχετους που κυκλοφορούσαν εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Εντέλει οι φωτογραφίες ξεκρεμάστηκαν για να λήξει το επεισόδιο και να μην προκληθούν προβλήματα στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Πηγή: gazzetta.gr