Ακόμη μια μεταγραφή εκτιμάται ότι θα ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Φυσικά, βασική προτεραιότητα στο Λιμάνι είναι η απόκτηση του σέντερ φορ, αλλά φαίνεται πως οι άνθρωποι του συλλόγου ασχολούνται ενεργά και με άλλες τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Η πιο κοντινή, όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» φαίνεται πως είναι εκείνη του Μπόμπι Αλέν. Πρόκειται για τον 27χρονο Γάλλο τερματοφύλακα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντιζόν και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Πειραιώτες. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες για υπογραφή τριετούς συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, ο Μεντί Ζεφάν από την Αλγερία είναι ένας παίκτης που παρακολουθούν στενά οι άνθρωποι του συλλόγου. Ο 27χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε ως βασικός στο 3-0 της πατρίδας του κόντρα στην Τανζανία για το Κόπα Άφρικα. Έχει μείνει ελεύθερος από τη Λιλ και έχει διάφορες προτάσεις από ομάδες, όπως η Φιορεντίνα, η Εσπανιόλ και η Νόριτς.

Τέλος, στο προσκήνιο έρχεται και το όνομα του Άλφα Σεμέδο, ο οποίος είναι κεντρικός μέσος και είχε εισηγηθεί ξανά την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς.  Ωστόσο, οι πληροφορίες από την Πορτογαλία δεν είναι τόσο αισιόδοξες για τον Ολυμπιακού, καθώς η Μπενφίκα λέγεται ότι ετοιμάζεται να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Γουίγκαν, όπως είχε κάνει τον Ιανουάριο με την Εσπανιόλ. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που είχε σημειώσει το 2-3 των «αετών» της Λισαβόνας στο 2-3 επί της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Όσο για τον επιθετικό, η εφημερίδα Sportime αναφέρεται σε επιλογή από… το πάνω ράφι, με τα ονόματα των Φερνάντο Γιορέντε και Μάρκους Μπεργκ να ξεχωρίζουν. Δύο περιπτώσεις οι οποίες έχουν απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους» και έρχονται ξανά στην επικαιρότητα. Μάλιστα, με τον Σουηδό οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία, αλλά στη συνέχεια το θέμα άρχισε να υποχωρεί.