Απογευματινή ήταν η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν από τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Μετά την προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε γνωστή την αποστολή.
Εκτός αυτής έμειναν εκ νέου οι Κρίστιαν Νέμεθ και Ζαουάντ Ζαϊρί.

Έτσι ο Βαλβέρδε εξακολουθεί να φανερώνει πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν τους υπολογίζει. Επίσης εκτός πλάνων τέθηκαν οι Γιώργος Γκαλίτσιος, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Ποτουρίδης και Μ. Μέγιερι.

Τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν αύριο στις 10:30 το πρωί.

Η πιθανή ενδεκάδα

Αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βαλβέρδε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ένα πιθανό σχήμα είναι αυτό με τους: Νικοπολίδη, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Ουρτάδο ή Ντουντού (με τον πρώτο να έχει πιο πολλές πιθανότητες), Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φετφατζίδη ή Ρόμενταλ (με το νεαρό Έλληνα άσο να… προηγείται στην… κούρσα), Φουστέρ και Πάντελιτς. Ελπίδες για την βασική ενδεκάδα έχει και ο Χολέμπας.

Πηγή: gazzetta.gr