Ο 35χρονος Σουηδός τεχνικός του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αγωνιστεί με αυτοπεποίθηση και επιθετική φιλοσοφία στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά το παιχνίδι με τον Άρη, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα όμως έχουμε ένα νέο παιχνίδι αλλά βέβαια όταν μία ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει αυτοπεποίθηση. Πρέπει όμως να είμαστε ταπεινοί. Παίζουμε εναντίον των πρωταθλητών και πρέπει να είμαστε οργανωμένοι αλλά και να παίξουμε ποδόσφαιρο», σχολίασε αρχικά ο Μικαελ Στόρε και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν με προβληματίζει τίποτα. Θα δούμε το σύστημα και το αν θα αγωνιστούμε με έναν ή δύο επιθετικούς. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι στην άμυνα. Το να αμυνόμαστε για 90λεπτά είναι δύσκολο. Πρέπει να έχουμε κατοχή μπάλας αλλιώς θα είναι ένα δύσκολο απόγευμα. Δεν αλλάζει κάτι. Μπορεί να είναι και πλεονέκτημα για εμάς».

Τέλος ο Σουηδός τεχνικός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πλέον θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σκούρτη και του Οκπάκο:

«Ο Σκούρτης είναι στο Βέλγιο με την Εθνική ομάδα της χώρας του κάτω των 21 ετών. Χρειάζεται παιχνίδια. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένα διαμάντι. Είναι καλό να παίζει πολλά παιχνίδια. Ελπίζω να είναι σύντομα στην ομάδα. Είναι καλό τόσο για τον Σκούρτη όσο και τον Οκπάκο που είναι διαθέσιμοι στην ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr