Μια άσχημη σεζόν σε όλα τα επίπεδα ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Οι «πολεμιστές» όχι μόνο έχασαν τον τίτλο του πρωταθλήματος με 4-2 στη σειρά από τους Τορόντο Ράπτορς, έπειτα από το χθεσινό 110-114, αλλά είδαν αρκετούς σημαντικούς παίκτες της ομάδας να τραυματίζονται και μάλιστα σοβαρά. Οι δύο, μάλιστα, στα τελευταία ματς.

Τελευταίο «θύμα» ήταν ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, όταν προσγειώθηκε με άσχημο τρόπο στο παρκέ, έπειτα από προσπάθειά του για κάρφωμα στο τέλος της 3ης περιόδου. Η ζημιά που έπαθε φαινόταν στους μορφασμούς του προσώπου του, που έδειχναν ότι κάτι πολύ άσχημο είχε συμβεί.

Ωστόσο, ο Τόμπσον γύρισε από τα αποδυτήρια για να εκτελέσει τις ελεύθερες βολές που κέρδισε, ευστοχώντας και στις δύο (10/10, 8/12 σουτ) μέσα σε αποθέωση. Με αυτούς τους πόντους έφτασε στους 30 με περίπου δύο λεπτά να απομένουν για τη λήξη της τρίτης περιόδου και με τους Ουόριορς μπροστά με +5, αλλά αμέσως μετά έφυγε ξανά για τα αποδυτήρια.

Έτσι, μετά τον Κέβιν Ντουράντ που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, ακόμη ένα ακόμη «όπλο» της ομάδας του Στιβ Κερ θα βγει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του: