Τα πλάνα του γύρω από τον Άλμπερτ Ριέρα καταστρώνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει να δώσει πιο ελεύθερο ρόλο στον Ισπανό άσο, στο νέο Ολυμπιακό που χτίζει.

Ο Βάσκος προπονητής διαπίστωσε στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος ότι ο 28χρονος άσος δεν παίρνει τις επιθετικές πρωτοβουλίες που θα μπορούσε στο παιχνίδι, έτσι ώστε να δώσει περισσότερες βοήθειες στο δημιουργικό κομμάτι. Η αιτία σύμφωνα με τον Βαλβέρδε είναι ο Χολέμπας.

Ο πρώην παίκτης της Μόναχο 1860 δεν έχει μάθει ακόμα να κάνει σωστή κατανομή δυνάμεων σε άμυνα και επίθεση και έτσι ο Ριέρα αναγκάζεται να έχει το μυαλό του στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας του. Για το λόγο αυτό ο Βαλβέρδε θέλει να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στον Ισπανό, βάζοντας στην πλευρά του τον Ραούλ Μπράβο.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει στα πλάνα του την αξιοποίηση του Ριέρα στο 100%. Γνωρίζει ότι ο πρώην άσος της Λίβερπουλ μπορεί να κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμη και την ταχύτητά του στον κενό χώρο.

Ωστόσο, για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις αρετές του θα πρέπει να παίζει στην κατάλληλη θέση και όχι να ανεβοκατεβαίνει στην πλευρά του με συνέπεια να μένει όπως είναι φυσικό από δυνάμεις.

Με διεθνείς κόντρα σε Αστέρα

Μια ενδεκάδα διεθνείς ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Νικοπολίδη, Α. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Άλμπερτ Ριέρα, Ντουντού, Ιμπαγάσα και Ρόμενταλ, οι οποίοι έχουν όλοι τους παραστάσεις από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Τη Δευτέρα του Γκαλέτι

Συνάντηση στην Ισπανία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα ανάμεσα στην πλευρά του Ολυμπιακού και την αντίστοιχη του Λουτσιάνο Γκαλέτι για το γνωστό θέμα του Αργεντινού άσου. Ο δικηγόρος του Γκαλέτι, θεωρεί ότι ο 30χρονος πρέπει να πληρωθεί τουλάχιστον και για τη χρονιά που ξεκινά τώρα. Όπως και να έχουν τα πράγματα την προσεχή Δευτέρα στο ραντεβού της Μαδρίτης ίσως και να προκύψει κάποια εξέλιξη.

Πηγή: gazzetta.gr