Ένα ακόμη κάκιστο πρώτο μέρος πραγματοποίησε η εθνική Ελλάδας, στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αρμενία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνται 0-2 στο πρώτο μέρος, όντας σαφώς καλύτεροι από τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, που δείχνουν σαν να βρίσκονται σε… άλλο γήπεδο.

Στο 8′ οι Αρμένιοι άνοιξαν το σκορ, όταν την κάθετη μπαλιά στην πλάτη της ελληνικής άμυνας, ο Καραπετιάν «άδειασε» και τον Βλαχοδήμο που βρήκε με πλασέ από αρκετά πλάγια στόχο, ενώ στο 32′ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, καθώς ο Γκαζαριάν «χόρεψε» τον Παπασταθόπουλο και με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Βλαχοδήμου. Η επίθεση ξεκίνησε από λάθος του Φορτούνη στη μεσαία γραμμή.

Η εμφάνιση των διεθνών ήταν αποκαρδιωτική και θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι ακόμη χειρότερα, όταν στο 2′ το σουτ του Μπαρσεγιάν η μπάλα «έγλειψε» το αριστερό κάθετο δοκάρι. Με τέτοιες εμφανίσεις και εάν η εικόνα συνεχίσει να είναι η ίδια, η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου θα φαντάζει άπιαστο όνειρο. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη 45 λεπτά μαζί με τις όποιες καθυστερήσεις.