Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 θέλει να δώσει το «παρών» ο Νάτσο Σκόκο, όπως αποκάλυψε ο Φαμπιάν Σολντίνι στο «Radio 2».

Επιθυμία του πρώην φορ της ΑΕΚ είναι να αγωνιστεί ξανά σε ευρωπαϊκό σύλλογο, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες να κληθεί στην εθνική Αργεντινής.

Ως παράδειγμα, μάλιστα, χρησιμοποίησε την μεταγραφή του Ροντρίγκο Παλάσιο στην Ίντερ και στα τοπικά ΜΜΕ τονίζουν πως το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα αποτελέσει την τεελυταία σημαντική διοργάνωση της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φαμπιάν Σολντίνι στο «Radio 2»

«Εάν εξασφαλίσει την παρουσία του στο Μουντιάλ, ο Νάτσο θα υπέγραφε μέχρι το 2018 στη Νιούελς. Ωστόσο, δεν μπορούμε να του κόψουμε το όνειρο να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η κλήση αποτελεί στόχο του Νάτσο (Σκόκο). Αντίθετα, στην εθνική Αργεντινής καλούνται όσοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι πιο σημαντικά εκείνα τα πρωταθλήματα.

Ο Παλάσιο, για παράδειγμα, έχει περισσότερες πιθανότητες να κληθεί από τη στιγμή που βρίσκεται στην Ίντερ. Όταν επρόκειτο να πάει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είχε στο μυαλό να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Επιθυμία του Νάτσο είναι να πάω στην Ευρώπη για δύο χρόνια και μετά να επιστρέψει στη Νιούελς. Η ρήτρα που έχει τοποθετήσει η Αλ Αΐν δίνει στη Νιούελς τη δυνατότητα μεταπώλησης με 1,8 εκατ. δολάρια».

Πηγή: sport-fm.gr