Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αν και ως προπονητής δεν έχει να επιδείξει κάποια σπουδαία επιτυχία, παραμένει ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τεχνικός. Οι άνθρωποι της Νάπολι ονειρεύονται την ημέρα που θα τον δουν να κάθεται στον πάγκο των «παρτενοπέι», ενώ ήδη το όνομά του έχει ακουστεί για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τελευταίος που έκανε κάποιες σκέψεις για τον Αργεντινό, είναι ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λουΐς Νικολέν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε γαλλικές εφημερίδες.

«Από τη στιγμή που ο Ρενέ Ζιράρ αποφάσισε και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, ήμουν υποχρεωμένος να επιλέξω τον καλύτερο προπονητή για την Μονπελιέ.

Δεν σας κρύβω πως έκανα μια σκέψη για τον Μαραντόνα. Αν τον παίρναμε, θα… παίζαμε σε όλα τα πρωτοσέλιδα. Κάθε εφημερίδα, κάθε περιοδικό θα ασχολούταν με τη Μονπελιέ. Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό θα ήταν για εμάς κάτι τέτοιο», σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Η πρόσληψη του Μαραντόνα, πάντως, θα μείνει ένα όνειρο, όπως αποκάλυψε ο Νικολέν. «Δυστυχώς δεν έχουμε τις οικονομικές δυνατότητες για να προσλάβουμε ένα τέτοιο μεγάλο όνομα. Τα χρήματα που θα θέλει ο Μαραντόνα, είμαι σίγουρος πως δεν τα έχουμε. Συνεπώς, το να δούμε τον Αργεντινό στον πάγκο της Μονπελιέ, μου φαίνεται πολύ δύσκολο», τόνισε ο Λουΐς Νικολέν.

Πηγή: sport-fm.gr