Ούτε το γεγονός ότι η Μπεσίκτας δεν έχει νίκη σε οκτώ αγώνες του Top 16, ούτε οι απουσίες της (Τζέρελς και Γιούιν) προκαλούν εφησυχασμό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Πέμπτης στην Πόλη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσαν κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Τουρκία πως θα χρειαστεί να ιδρώσουν για να έρθει η νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Τουρκίας.

«Ένα παιχνίδι σε αυτή τη διοργάνωση και μάλιστα εκτός έδρας στο Top 16, δεν είναι ποτέ εύκολο. Οι ομάδες που έχουν 0-8 αυτή τη στιγμή είναι Μπεσίκτας και η Μπάμπεργκ στον άλλο όμιλο, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει ομάδα στο Top 16 που μπορεί να υποστηρίξει πως είναι εύκολο να τις κερδίσεις στην έδρα τους», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Εφικτό θα είναι να βγούμε δεύτεροι αν εμείς είμαστε αποτελεσματικοί στα παιχνίδια μας και αν κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται ως το τέλος και φυσικά εκείνο στη Σιένα. Αυτό απέχει, όμως, πάρα πολύ ακόμη από αυτό που έχουμε τώρα στο μυαλό μας. Μπροστά μας έχουμε μόνο τη Μπεσίκτας και αυτό το παιχνίδι είναι που σκεφτόμαστε τώρα. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε πετύχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα και κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας και τίποτα άλλο. Δεν πρόκειται για τελικό, αλλά σίγουρα θέλουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου ανέφερε:
«Στόχος μας είναι να προκριθούμε και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον όμιλο, επομένως θέλουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Το ματς με τη Μπεσίκτας δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί και το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και στα ματς με τη Μπαρτσελόνα και τη Σιένα, εάν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά. Αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Μπεσίκτας και το ματς εκεί. Πρέπει να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο, μπορεί να ακούγεται περίεργο καθώς πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Θέλουμε να βρούμε εύκολα καλάθια και να βρούμε πόντους στον αιφνιδιασμό ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Πηγή: Sport-fm.gr