Οι αρκετοί τραυματισμοί παικτών από το ξεκίνημα της σεζόν στην Μπεσίκτας, με τελευταία αυτή του Ντάνιελ Γιούιν, έχουν προβληματίσει αρκετά τον Ερμάν Κουντέρ, ο οποίος -ωστόσο- δήλωσε πως είναι μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Ακόμα δεν έχουμε νίκη στο TOP 16 και γι’ αυτό είμαστε τελευταίοι στον όμιλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποια νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω κάποιων λαθών στο τέλος. Θέλουμε πολύ τη νίκη στην έδρα μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να μας στηρίξουν οι οπαδοί μας, να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά ο Ερμάν Κουντέρ στην ιστοσελίδα της Μπεσίκτας, όπου στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του:

«Από την αρχή της σεζόν είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Σχεδόν ποτέ δεν ήταν πλήρες το ρόστερ σε προπονήσεις. Ο τραυματισμός του Γιούιν μας στεναχώρησε αρκετά, γιατί πρόκειται για έναν πολύ καλό και ποιοτικό παίκτη. Αλλά, όπως είπα, είμαστε λίγο απογοητευμένοι που έχουμε τόσους τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν».

Πηγή: Sport-fm.gr