Στο παρελθόν ανήκει η περσινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Μπεσίκτας για το TOP 16 της Ευρωλίγκας. Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στους πρωταθλητές Τουρκίας, χαρακτηρίζοντας «τελικό» το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης στην εκπομπή «Κόκκινα Καλάθια» στο Κανάλι Ένα 90,4:

Για την Μπεσίκτας: «Είναι άλλο ένα παιχνίδι το οποίο το θεωρώ σαν τελικό. Η εικόνα της Μπεσίκτας δεν είναι αυτή που δείχνει στα τελευταία ματς και αυτό που δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και το 0-8 που έχει ως τώρα στο TOP-16. Η γνώμη μου, από την αρχή της χρονιάς, είναι πως μια νίκη θα την κάνει στην έδρα της, ελπίζουμε να μην είμαστε εμείς αυτοί που θα πάθουμε ζημιά εκεί».

Για το εάν αυτή η νίκη θα αποτελέσει βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ:
«Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό, μέχρι το επόμενο».

Για την επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη: «Είναι η πόλη που η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης εκεί, πάρα πολύς κόσμος έγινε χαρούμενος τότε. Αλλά είναι κάτι που έχει περάσει. Πλέον, ειδικά στην Ελλάδα, μετράει το τώρα. Οπότε ακόμη και στο ίδιο γήπεδο που έγινε το Final 4 να παίζαμε, θα μας ένοιαζε μόνο η νίκη».

Στο γήπεδο που θα γίνει το ματς της Πέμπτης ο Σλούκας πέρσι είχε στείλει με απίστευτο τρίποντο το ματς με τη Γαλατά στην παράταση: «Ας είναι με τρίποντο, ας είναι με το… πόδι, το θέμα είναι να γυρίσουμε με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη, αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή».

Πηγή: Sport-fm.gr