Οι στόχοι του ΠΑΟΚ αυτής της σεζόν πραγματοποιήθηκαν στο ακέραιο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε αήττητο το πρωτάθλημα της Super League αήττητη και πριν από τρεις ημέρες κέρδισε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την ΑΕΚ, για να πανηγυρίσει το νταμπλ. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» μπορούν σιγά σιγά να φεύγουν για τις διακοπές τους, έχοντας πετύχει κάθε επιδίωξη.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός θα χρειαστεί να παραμείνει λίγο ακόμη στη Θεσσαλονίκη. Για σήμερα έχει μια προγραμματισμένη επέμβαση, αναφορικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο του, η οποία θα τον κρατήσει στην Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πραγματοποιηθούν και οι απαραίτητες συσκέψεις που θα αφορούν στον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πατέρας Λουτσέσκου στην Μπεσίκτας

Πάντως, αυτό που μοιάζει κάτι παραπάνω από σίγουρο, είναι πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα συνεχίσει από το πόστο του προπονητή στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν. Τα  προ εβδομάδων σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει -σε συνεργασία με τον πατέρα του Μιρτσέα- την τεχνική καθοδήγηση της Μπεσίκτας έχουν ήδη καταρριφθεί, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον ίδιο.

Μάλιστα, νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία και τη Ρουμανία αναφέρουν ότι ο μπαμπάς Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής των «μαυραετών» της Κωνσταντινούπολης και πως η πρόσληψη του θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

«Ο Ραζβάν θα μείνει στον ΠΑΟΚ»

Τέλος, ο 73χρονος Μιρτσέα, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο (11/05) στο ΟΑΚΑ και είδε από κοντά τον γιο του να κατακτάει το νταμπλ με τον «δικέφαλο» του Βορρά, μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του και -μεταξύ άλλων- τόνισε ότι ο γιος του θα συνεχίσει με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

«Ο Ράζβαν κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο, κάτι που άξιζε να κάνει και πέρσι, ενώ η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά όλη τη σεζόν. Τα κατάφερε καλύτερα από μένα. Πήγα στην Ελλάδα ειδικά για αυτόν, ήθελα να είμαι κοντά του σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα και να μοιραστώ τη χαρά του. Ξέρει ότι το ποδόσφαιρο είναι δουλειά για έναν. Ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα κατάφερε ο ίδιος. Θα ήθελα να τον συγχαρώ σαν πατέρας. Είναι φοβερό αυτό που έκανε και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει και την επόμενη σεζόν», επισήμανε ο πρεσβύτερος των Λουτσέσκου.