Σε αναζήτηση προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία όλα δείχνουν ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Μαξ Αλέγκρι. Μεγάλο φαβορί αυτήν τη στιγμή δείχνει να είναι ένα «δικό της παιδί», ο Αντόνιο Κόντε, αλλά στα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Ντιντιέ Ντεσάμπ (επίσης πρώην «μπιανκονέρο») και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Στον σύλλογο του Πιεμόντε προτάθηκε επίσης και ο Ζοσέ Μουρίνιο, μέσω του εκπροσώπου του, Ζόρζε Μέντες, ωστόσο η προοπτική του απορρίφθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport.

Οι σχέσεις του Μέντες με τη Γιούβε και το αφεντικό της, τον Αντρέα Ανιέλι, είναι άριστες, μετά το περασμένο καλοκαίρι, όταν και πήγε στο Τορίνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Έτσι, ο Πορτογάλος ατζέντης βρήκε την ευκαιρία και πρότεινε τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόταση που δεν θα γίνει και πραγματικότητα όμως, αφού η απάντηση από τη διοίκηση της «Βέκια Σινιόρα» ήταν ότι ο Μουρίνιο είναι «πολύ Ιντερίστα» για να καθήσει στον πάγκο της ομάδας. Ενδεχομένως να ήταν και μια εξαιρετική δικαιολογία, καθώς οι προτεραιότητες για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου είναι άλλες…