Οι πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας περί οριστικής πώλησης του Ματέο Γκαρσία προκάλεσαν την έκπληξη και του ίδιου του Αργεντινού επιθετικού του Άρη. Όπως ήταν λογικό, αρκετοί πλησίασαν τον 22χρονο και τον ρώτησαν αν υπάρχει οριστική εξέλιξη στο ζήτημά του.

«Δεν ισχύουν αυτά που είπε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας. Νιώθω πολύ καλά στον Άρη και θέλω να συνεχίσω εδώ», απάντησε σε άνθρωπο του Άρη και ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή του και στην επιδίωξή του αυτή, είπε κάτι που δεν ισχύει. Ενδεχομένως να μην ήταν συμπτωματική και η αναφορά ενός ποσού της τάξεως των 3 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς στο πιο πρόσφατο δημοσίευμα αναφέρθηκε ότι αυτό το ποσό προσδοκεί να πάρει ο σύλλογος από τα Κανάρια Νησιά.

Δεν είναι τυχαίο, επίσης, το γεγονός ότι και οι ατζέντηδες του Ματέο Γκαρσία διέψευσαν κατηγορηματικά τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, πέρα από τα όσα είπε ο ίδιος ο αθλητής στους ανθρώπους των «κίτρινων». Γιατί, για να γίνει μια πώληση, θα πρέπει να συναινέσει και ο αθλητής…

Στις δικές του συζητήσεις με τον ισπανικό σύλλογο, ο Άρης (μέσω του Ντίνου Διαμαντόπουλου) ήταν πολύ ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ευρώ, αυτό ξεκαθάρισε και στα τέλη του μήνα περιμένει την τελική απάντηση της ισπανικής ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr