Να μην δοθεί η παράταση που ζήτησε ο πρίγκιπας Φεϊζάλ αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! «Ποτέ δεν μας έπεισαν ότι η πρόταση είναι σοβαρή. Το mail δεν εξηγούσε τίποτα», τόνισε Χρ. Παναγόπουλος.

Μας… τελείωσε ο πρίγκιπας! Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην δώσει την παράταση που ζήτησε η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ για να καταθέσει τα 28 εκατ. ευρώ βάζοντας τέλος σε μια «περιπέτεια» η οποία κράτησε περισσότερο από ενάμιση χρόνο.

Την είδηση την έκανε γνωστή και ο Χρήστος Παναγόπουλος σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της συνεδρίασης…

«Το ΔΣ αποφάσισε να μην γίνει η ΑΜΚ των 28 εκατ. και να μην δοθεί παράταση άλλων ημερών στον πρίγκιπά. Το ποσό δεν κατεβλήθη σήμερα και πλέον προχωράμε όπως είχαμε σχεδιάσει», ανέφερε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου και συνέχισε:

«Όλες οι κινήσεις των προηγούμενων ημερών δεν μας έπειθαν ότι η πρόταση είναι σοβαρή. Δώσαμε κάθε δικαίωμα για να καταβληθούν τα χρήματα. Η περιπέτεια των τελευταίων 15 ημερών τελείωσε», ανέφερε και κατέληξε σχολιάζοντας για το e-mail που δέχθηκε η ΠΑΕ…

«Ήταν ένα ξερό mail το οποίο δεν εξηγούσε λόγους και απλώς έλεγε ότι θέλει παράταση».

Πηγή: sport-fm.gr