Το εγκώμιο του Αντρέα Τρινκιέρι έπλεξε ο Κάιλ Χάινς, μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας (4/1, 21:45) για τη 2η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Αναφορικά με το ματς, ο αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη, η οποία είναι μονόδρομος μετά την ήττα από την Κάχα Λαμποράλ στην πρεμιέρα του TOP 16.

«Νομίζω είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας. Μετά την πρώτη μας ήττα στο TOP 16 κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν μας άρεσε καθόλου που χάσαμε. Η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη. Επίσης το πώς θα λειτουργήσουμε στην επίθεση παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν λέω πως δεν είχαμε ενέργεια και κίνητρο, δεν ψάχνω για δικαιολογίες, υπήρχε μια κούραση από το ταξίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε νίκες, είμαστε πεινασμένοι και απλά πιστεύω πως δεν παίξαμε καλά», δήλωσε αρχικά ο Κάιλ Χάινς.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στον Αντρέα Τρινκιέρι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ιταλική Βερόλι: «Δεν το έχω ξεχάσει. Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ. Είναι ο λόγος που είμαι εδώ, έχει φοβερό μπασκετικό IQ, έχω μιλήσει με συμπαίκτες μου, τους εξήγησα πόσο καλός είναι. Μπορεί να καταφέρει πολλά και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον με την Εθνική Ελλάδας».

Πηγή: Sport-fm.gr