Το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί τεράστιο δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή. Όταν μάλιστα αυτό διεξάγεται και στο «σπίτι» σου, τότε είναι που δε θες με τίποτα να χάσεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στην προσπάθεια κατάκτησής του. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο βραζιλιάνος άσος της Ατλέτικο Μινέιρο.

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να συμμετέχεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο “σπίτι” σου, μπροστά σε όλους τους οπαδούς της εθνικής. Δε θα ήθελα με τίποτα να χάσω αυτήν την ευκαιρία. Έχω αυτοπεποίθηση και τεράστιο πάθος τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για τη Βραζιλία. Αυτό με κάνει να θέλω να γυρίσω στο ρόστερ της εθνικής, που είναι η ομάδα που αγαπώ περισσότερο», ήταν τα λόγια του 32χρονου μεσοεπιθετικού για να προσθέσει:

«Θέλω να αποτελέσω μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου και όσων ζουν στη Βραζιλία. Θέλω να ξαναβρώ την παλιά μου φόρμα και ξέρω πως μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα. Είναι προτεραιότητά μου να διαβεβαιώσω πως αν και όταν μου ζητηθεί εγώ θα είμαι έτοιμος να παίξω».

Τέλος, ο Ροναλντίνιο τόνισε πως ο θεσμός του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μία πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου να αναδειχθούν νέα ταλέντα:

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μία τεράστια ευκαιρία για τους ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Νεϊμάρ και ο Λεάντρο Νταμιάο, να τους γνωρίσει όλος ο κόσμος, όπως έγινε με μένα το 2002».

Πηγή: sport-fm.gr