Υπόδειγμα μετριοφροσύνης παρουσιάστηκε ο Λιονέλ Μέσι. Μιλώντας για τη χρονιά που φεύγει -και με αφορμή τα ρεκόρ- ο Αργεντινός τόνισε ότι τα γκολ του δεν μετράνε αν δεν παίρνει τίτλους η Μπαρτσελόνα.

Καταρχάς ο Μέσι ρωτήθηκε για τον οδυνηρό περσινό αποκλεισμό από την Τσέλσι στο Champions League (όταν ο ίδιος έχασε και πέναλτι στη ρεβάνς).

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «ελπίζω να το έχουμε ξεπεράσει αυτό που συνέβη, διότι νομίζω ότι αξίζαμε να πάμε στον τελικό», τόνισε:

«Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να δουλέψουμε για να επιστρέψουμε φέτος στο “Γουέμπλεϊ” και να πάρουμε το τρόπαιο. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε βάλει και σ’ αυτόν θα επικεντρωθούμε».

Όσο για τον εαυτό του (και πριν δώσει ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Τίτο Βιλανόβα), ο Μέσι χαρακτήρισε τη γέννηση του γιου του «το καλύτερο πράγμα που του συνέβη ποτέ».

Αναφερόμενος, δε, στο αγωνιστικό κομμάτι, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι χαρούμενος για όσα έχω πετύχει και για τα ρεκόρ που έσπασα, αλλά η χρονιά θα μπορούσε να είναι καλύτερη από πλευράς τίτλων. Πάντα λέω ότι αυτό που μετράει είναι η νίκη της ομάδας. Τα δικά μου γκολ, χωρίς τίτλους για τον σύλλογο, δεν μετράνε».

Πηγή: sport-fm.gr