Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αλλά και τμήματα του Ερασιτέχνη τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, με εκπτωτικές τιμές στα εισιτήρια αγώνων των αντίστοιχων τμημάτων, αποκλειστικά στις γυναίκες φίλους του «τριφυλλιού».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους στο γυναικείο φύλο. Συγκεκριμένα, το τριήμερο 8, 9 και 10 Μαρτίου θα προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις σε εισιτήρια αγώνων και προϊόντα PAOSHOP αποκλειστικά για τις γυναίκες!

Αναλυτικότερα, το Σάββατο (9/3, 14:30) στον αγώνα μπάσκετ γυναικών μεταξύ του Παναθηναϊκός Α.Ο. και του ΚΑΟ Μελισσίων στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και στο παιχνίδι του βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και τον Παμβοχαϊκό (17:00) στο κλειστό της Κυψέλης, η τιμή του εισιτηρίου για τις γυναίκες ορίζεται στα 3 ευρώ! Επίσης, η ίδια τιμή θα ισχύει αποκλειστικά για τις φίλες της ομάδας μας στα εισιτήρια της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Πανιώνιο, η οποία θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή (10/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, πολλές θα είναι οι εκπλήξεις και από πλευράς του PAOSHOP αποκλειστικά για τις γυναίκες. Οι προσφορές θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 8/3 για τις online αγορές τους μέσω του paoshop.gr αλλά και για τις αγορές τους από το κατάστημα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Αυτές θα συνεχιστούν και την Κυριακή (10/3) στα PAOSHOP spots του ΟΑΚΑ, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο».