Ο Παναθηναϊκός «πετάει» στις 19:00 σήμερα για την πρωτεύουσα της Αγγλίας, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Τότεναμ, με στόχο… το θαύμα. Εκτός αποστολής, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, οι Μπουμσόνγκ, Πίντο και Κουίνσι. Δίδυμο Σο – Βιτόλο σκέφτεται ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, σε σύστημα 4-5-1.

Στη σημερινή προπόνηση στο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα και ποδοβόλεϊ. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Κουίνσι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 22 παίκτες. Εκτός έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κουίνσι, Ταμπάκης, Κουσίδης Δώνης και Μαρινάκης.

Σκέφτεται Σο ο Ρότσα

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ενδέχεται να παρατάξει μια διαφορετική ομάδα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», πιο «θωρακισμένη», αν θέλετε, με στόχο να πάρει τη νίκη που θα την οδηγήσει στην επόμενη φάση του Europa League. Πλέον, ο Αργεντινός έχει στα χέρια του ένα ακόμη «όπλο», που ακούει στο όνομα, Χαμπίμπ Σο. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», λοιπόν, σκέφτεται να τον βάλει βασικό, δίπλα από τον Βιτόλο, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-5-1. Από εκεί και πέρα, ο Σισοκό θα βρίσκεται σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο και οι υπόλοιποι του κέντρου θα είναι οι Μαυρίας και Ζέκα. Για την επίθεση, η θέση «παίζεται» ανάμεσα σε Πετρόπουλο και Τοτσέ. Περισσότερα θα φανούν και στις προπονήσεις επί αγγλικού εδάφους…

Πηγή: Sport-fm.gr