Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Δώνη ενόψει του «τελικού» του Παναθηναϊκού με την Λαμία. Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού από το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» ενόψει της συνέχειας. Πρόβλημα με Δώνη.

Μπορεί να μην πραγματοποιεί και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ωστόσο, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι της μεσαίας γραμμής του φετινού Παναθηναϊκού. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν έπαιξε στις αναμετρήσεις με Ξάνθη και Λάμια εξαιτίας του γνωστού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο αλλά στην προπόνηση της Τρίτης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και παρά τις ενοχλήσεις θα σφίξει τα δόντια ενόψει του… τελικού με την Λαμία για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου.

Από κει και πέρα, ο Γιώργος Δώνης και οι βοηθοί του έχουν βάλει σε εφαρμογή την επιχείρηση για άμεση αλλαγή στην ψυχολογία των παικτών, μετά τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα μέσα στο 2019. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πως η ομάδα του μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα πάνω στο χορτάρι παρά τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν το σύνολό του και περιμένει καλύτερες εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τη Λαμία έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση και οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιγνίδι στο μισό γήπεδο.  Θεραπέια, γυμναστήριο και «γήπεδο» έκαναν Πούγγουρας και Κότσαρης.

Πονάει στην γάμπα ο Δώνης

Στον χθεσινό αγώνα ο Χρήστος Δώνης δέχθηκε χτύπημα στην δεξιά γάμπα και σήμερα έκανε υπερηχογράφημα στο ΥΓΕΙΑ, το οποίο έδειξε οίδημα στην έσω κεφαλή του γαστροκνήμιου. Ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει φυσικοθεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Πηγή: gazzetta.gr