O ΠΑΟΚ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στη Γιαγκελόνια για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι, τον οποίο περιμένει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αύριο στη Θεσσαλονίκη!

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στην Γιαγκελόνια για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι κι αν όλα κυλήσουν ομαλά στις τελικές διαπραγματεύσεις με την πολωνική ομάδα τον περιμένει το Σάββατο (19/1) στη Θεσσαλονίκη

Ο «Δικέφαλος» σύμφωνα με όσα αναφέρονται και στην Ιταλία, λόγω του ενδιαφέροντος που έχει δείξει η Τζένοα, ανέβασε το ποσό στα 3.000.000 ευρώ, την ίδια ώρα που η ιταλική ομάδα φαίνεται να εξετάζει κι άλλες λύσεις επιθετικών, ένας εξ αυτών ο Μόισε Κιν της Γιουβέντους, ως τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Πιάτεκ, που θα παραχωρηθεί στη Μίλαν.

Ο δημοσιογράφος της «Corriere de la Spor», Αλφρέντο Πεντούλα, έγραψε στο twitter για τη νέα βελτιωμένη πρόταση του ΠΑΟΚ που εκτός από τα 3 εκατ. ευρώ προσφέρει και μπόνους στην πολωνική ομάδα.

Ο 22χρονος Πολωνός επιθετικός βρίσκεται αυτό το διάστημα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Γιαγκελόνια στην Τουρκία, συμμετέχοντας στη μίνι προετοιμασία της ομάδας του.

Πηγή: gazzetta.gr