Την άποψη ότι η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάληψη της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο είναι ακόμη στο χέρι της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Ίκερ Κασίγιας, που χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

«Είμαστε μόλις έναν βαθμό πίσω από την Ντόρτμουντ οπότε εξακολουθούμε να παλεύουμε για την πρώτη θέση. Βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο, με σημαντικές ομάδες», τόνισε αρχικά ο ισπανός τερματοφύλακας και πρόσθεσε:

«Γνωρίζαμε ότι με νίκη θα κάναμε γερό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ακόμη κι έτσι όμως πρέπει να σταθούμε στα θετικά, όπως το ότι καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ».

Τέλος στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα της γερμανικής ομάδας στο ματς. «Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός και στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να μπει στην περιοχή μας. Εμείς ψάξαμε την ισοπαλία και τελικά τα καταφέραμε. Είναι περίεργο πάντως που στην Γερμανία δεν αποδίδουν όπως στο Τσάμπιονς Λιγκ», κατέληξε.

*Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο: Ντόρτμουντ 8, Ρεάλ Μαδρίτης 7, Άγιαξ 4 και Μάντσεστερ Σίτι 2 βαθμοί.

Πηγή: sport-fm.gr