Ο Γερμανός φορ Τζάστιν Άιλερς χαρακτηρίζει στο gazzetta.gr ως φρίκη την θητεία του στον Απόλλωνα τονίζοντας πως πρόκειται για την χειρότερη στιγμή της καριέρας του.

Ο πρώην επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης αφίχθη στη Ριζούπολη τον περασμένο Ιούνιο προκειμένου να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα ωστόσο λόγω τραυματισμού πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στη Λάρισα.

Ο Άιλερς στη συνέχεια τέθηκε σε καραντίνα ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων για να λύσει εν τέλει την περασμένη εβδομάδα το συμβόλαιο του.

Ο Γερμανός φορ όντας ανακουφισμένος από την επιστροφή του στην πατρίδα του μίλησε στο gazzetta.grγια το bullying το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς δέχθηκε στην ελληνική ομάδα, ενώ σημείωσε πως παραμένει απλήρωτος αφού δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα.

Ο Άιλερς τόνισε πως η ιατρική φροντίδα μετά τον τραυματισμό του δεν ήταν καλή, ενώ προσθέτει πως οι συνθήκες στην προπόνηση ήταν άσχημες, ενώ του συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν εμπόρευμα και όχι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

«Μετάνιωσα που υπέγραψα στον Απόλλωνα, ήταν η χειρότερη στιγμή στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ άλλοτε κάτι τόσο αντιεπαγγελματικό», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Κομβικό σημείο σύμφωνα με τον Άιλερς για την αρχή του τέλους της καριέρας του στον Απόλλωνα ήταν ο τραυματισμός του στο ισχίο, αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα του.

«Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα στο ισχίο μετά το πρώτο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκα. Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός και κανείς δεν ήξερε πότε θα επιστρέψω στη δράση. Ο σύλλογος δεν είχε υπομονή και ήθελε να με ξεφορτωθεί. Η ιατρική φροντίδα δεν ήταν καλή. Ο γιατρός έλεγε πως δεν είχα πρόβλημα. Ήμουν σαν τουρίστας, κανείς δεν με βοήθησε».

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζει φρίκη όσα έζησε στη Ριζούπολη, αναφέρεται στις ατομικές προπονήσεις ενώ θεωρεί πως τον κορόιδεψαν οι άνθρωποι της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η φρίκη που βίωσα ολοκληρώθηκε. Ήταν κάτι ανυπόφορο για μένα. Μπορώ να πω πως ήταν ένα είδος bullying. Έκανα προπονήσεις μόνος μου πολύ πρωί και αργά το απόγευμα και είναι αλήθεια πως δεν πληρωνόμουν. Ακόμη και τώρα μου χρωστούν χρήματα και δεν τήρησαν τις συμφωνίες. Είναι κακοί άνθρωποι με ‘εγκληματική’ συμπεριφορά. Τους εμπιστεύτηκα και με κορόιδεψαν. Ήθελαν να μου στείλουν χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό αφότου έλυσα το συμβόλαιο μου, αλλά δεν το έκαναν. Το πρόβλημα δεν ήταν η ποιότητα της ομάδας, αλλά γύρω από την ομάδα».

Ο Άιλερς δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός πως έτυχε κακής μεταχείρισης όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

«Η ομάδα άλλαξε πέντε προπονητές σε τρεις μήνες. Οι συνθήκες στην προπόνηση ήταν πολύ κακές. Δεν μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι ποδοσφαιριστής, αλλά εμπόρευμα».

Ακόμη και η συνάντηση του με τον πρόεδρο του Απόλλωνα δεν ήταν αρκετή σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

«Στο τέλος συναντήθηκα με τον πρόεδρο αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει αγγλικά. Χρειαζόμασταν διερμηνέα. Κάναμε μια συμφωνία, αλλά ο πρόεδρος δεν πλήρωσε».

Ο Τζάστιν Άιλερς έχοντας επιστρέψει στη βάση του θέλει να ξεχάσει το κεφάλαιο Απόλλωνας αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του,

«Είμαι ευτυχής που επέστρεψα στη Γερμανία. Ψάχνω για μια νέα ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Πηγή: gazzetta.gr