Οι τσακωμοί του Ρενέ Ζιράρ με τους παίκτες της Μονπελιέ δεν έχουν τελειωμό! Μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχε ο Γάλλος προπονητής με τον τερματοφύλακα Ζουρντρέν, ήρθε και το επεισόδιο με τον Μάρκο Εστράδα, το οποίο στάθηκε αφορμή για να τον αφήσει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την Τρουά, για την 11η αγωνιστική της Ligue 1.

Απών θα είναι και ο Μπέντζαμιν Σταμπουλί, λόγω ίωσης.

Η πρώτη ρήξη στις σχέσεις του Ζιράρ με τον Εστράδα έγινε παραμονές της αναμέτρησης της Μονπελιέ με την Μπορντό για το Λιγκ Καπ (31/10), όταν ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας τον ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Χιλιανού, ο οποίος πέταξε τη «σαλιάρα» του και ξεστομίζοντας κάποια «γαλλικά», αποχώρησε από την προπόνηση.

Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό, με αυτό να καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του Εστράδα στην αναμέτρηση της Τρίτης (6/11) με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League και να δείχνει πως το κλίμα στους πρωταθλητές Γαλλίας δεν είναι και το… καλύτερο.

Πηγή: sport-fm.gr