Οι Μπουλς έδειξαν τα δόντια τους και παρά τη μόνιμη απουσία του Ντέρικ Ρόουζ, που δεν αναμένεται στη δράση νωρίτερα από τις αρχές του 2013, επικράτησαν 94-89 της Θάντερ στο Σικάγο σε φιλικό ματς. Ο Κάρλος Μπούζερ είχε 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο Λουόλ Ντενγκ είχε 21 πόντους, ο Γιοακίμ Νοά πρόσθεσε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Ριπ Χάμιλτον είχε 13 πόντους.

Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Γουέστμπρουκ με την απουσία τους έδωσαν μια καλή δικαιολογία στους πρωταθλητές της Δύσης, που είχαν πρωταγωνιστή τον Σερζ Ιμπάκα με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Ο Ντουέιν Ουέιντ πήρε ανάσες, αλλά οι Big Three του Μαϊάμι δεν έμειναν… 2 και επικράτησαν 98-92 τους Μπόμπκατς στη Βόρεια Καρολίνα. Ο Κρις Μπος είχε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Λεμπρόν Τζέιμς πρόσθεσε 10 πόντους και 8 ασίστ, αλλά είχαν και βοήθεια τρίτου: ο νεοαποκτηθείς Ρέι Άλεν είχε 15 πόντους για τους πρωταθλητές που δεν είχαν στις τάξεις τους και τους Τσάλμερς, Άντονι και Μίλερ. Ο Κέμπα Γουόκερ και ο Ραμόν Σέσιονς είχαν από 24 πόντους για τους ηττημένους.

Οι Πέισερς πέρασαν με 100-82 από το Κλίβελαντ με 15 πόντους από τον Ντέιβιντ Γουέστ και 14 από τον Πολ Τζορτζ, ενώ 9 πρόσθεσε ο Ντάνι Γκρέιντζερ που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος σε φιλικό έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα στο γόνατό του. Ο Κάιρι Ίρβινγκ με 20 και ο Αλόνζο Γκι με 18 ξεχώρισαν από τους Καβαλίερς.

Τέλος, οι Ουόριορς παρά την απουσία του τραυματία Στίβεν Κάρι νίκησαν 107-92 στο Όκλαντ τους Σανς. Ο Χάρισον Μπαρνς και ο Ντέιβιντ Λι είχαν από 16 πόντους, ενώ ο Μάρτσιν Γκορτάτ είχε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ για τους φιλοξενούμενους.

Πηγή: sport-fm.gr