Ο ΠΑΟΚ προχωρά ακάθεκτος προς τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League, με τον σημερινό αγώνα στη Λιβαδειά να θέλουν άπαντες στον σύλλογο να αποτελέσει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτησή του, ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα θέματα που η διοίκηση καλείται να αποσαφηνίσει το επόμενο διάστημα και έχουν να κάνουν με τις ανανεώσεις συμβολαίων, τα οποία λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Κρέσπο, Λέο Μάτος, Χοσέ Κάνιας, Εβγκέν Σάκχοφ, Ντίεγκο Μπίσεσβαρ και ι δύο πολύπειροι Έλληνες, Στέλιος Μαλεζάς και Παναγιώτης Γλύκος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, ο Μπίσεσβαρ δύσκολα θα παραμείνει, από τη στιγμή που δεν βρίσκεται η χρυσή τομή όσον αφορά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Επιθυμία της διοίκησης δεν είναι να υπάρξει επέκταση για πάνω από έναν χρόνο, ενώ ο Ολλανδός θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει για παραπάνω διάστημα στον «δικέφαλο» του Βορρά. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σχετικά, ππό την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δείχνει να μην «καίγεται» για την παραμονή του παίκτη.

Πάντως, εκείνοι που αναμένεται να περάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους, είναι οι Βαρέλα και Κρέσπο. Οι δύο «βράχοι» της άμυνας του ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν αποδεχθεί τους όρους που τους έχουν προταθεί και έτσι αναμένεται να παραμείνουν στα ασπρόμαυρα για ακόμη δύο χρόνια. Μια παραμονή που εισηγήθηκε και επιθυμεί και ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός.

Όσον αφορά τους Κάνιας και Σάχοφ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν υπήρξαν ακόμη ουσιαστικές συζητήσεις για την επέκταση των συμβολαίων τους. Μάλιστα, φαίνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν υπάρχει σκέψη για την αντικατάστασή τους.