Χωρίς τον Κρίστιαν Νέμεθ και Ζαουάντ Ζαϊρί θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό εντός έδρας αγώνα του με την Κέρκυρα για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους δύο ποδοσφαιριστές για διαφορετικούς λόγους τον καθέναν.

Με την κίνησή του αυτή ο Βάσκος πέρασε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι «παρατυπίες» δεν θα περνάνε απαρατήρητες καθ’ όλη τη διάρκεια που θα βρίσκεται αυτός στο τιμόνι της ομάδας. Ο Νέμεθ δεν επέστρεψε νωρίτερα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του και το… πλήρωσε.

Από την άλλη, ο οργανισμός του Μαροκινού είναι καταπονημένος από το ραμαζάνι, με αποτέλεσμα ο Βάσκος να τον απαλλάξει από τις υποχρεώσεις του για το Σάββατο.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τους «νεοφώτιστους».

Πρόκειται για τους: Νικοπολίδη, Πάρντο, Τοροσίδη, Γκαλίτσιο, Α. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδη και Μήτρογλου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μέγερι, Ρ. Μπράβο (τιμωρημένος), Νέμεθ, Ζαϊρί, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης.

Πηγή: sport-fm