Το όνειρό του να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους εξέφρασε ο Αντρέα Ανιέλι. Ο πρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας» βρέθηκε στο Λονδίνο για τη σύνοδο των «Ηγετών του ποδοσφαίρου» και μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να κατακρίνει την αθλητική δικαιοσύνη της Ιταλίας για την τιμωρία που επέβαλε στον Αντόνιο Κόντε.

Το όνομά του είναι «βαρύ» και η θέση του πολύ απαιτητική. Ο Αντρέα Ανιέλι είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει την ιστορία της οικογένειας στη Γιουβέντους και να συνδέσει και αυτός το όνομά του με επιτυχίες και τίτλους. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ανιέλι δείχνει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και φιλοδοξία.

Αυτό φάνηκε από όσα είπε στο περιθώριο της συνάντησης των «Ηγετών του ποδοσφαίρου» που έγινε στο Λονδίνο. «Η ιστορία της Γιουβέντους είναι τέτοια που το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο πρώτος μας στόχος.

Πρόκειται για την σημαντικότερη διοργάνωση της Ευρώπης και όνειρό μου είναι να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και το παλιότερο Κύπελλο Πρωταθλητριών, είναι μέσα στο γενετικό κώδικα της ομάδας», είπε με έμφαση ο πρόεδρος της «Γιούβε».

Οι ομάδες από την Ιταλία, όμως, δείχνουν να βρίσκονται πίσω από αυτές της Ισπανίας ή της Αγγλίας. «Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, είναι γεγονός αυτό. Η Ιταλία βρίσκεται πολύ πίσω σε πολλούς τομείς. Υστερούμε σε γήπεδα, σε υποδομές, δεν δουλεύουμε σωστά με τους νεαρούς παίκτες. Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στο μάρκετινγκ. Αν πας στην Άπω Ανατολή, μπορείς να δεις αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ. Της Serie A, όχι. Κάτι λέει αυτό», σημείωσε ο Αντρέα Ανιέλι.

Κλείνοντας την κουβέντα του, ο πρόεδρος της Γιουβέντους έριξε και το «καρφί» του στην αθλητική δικαιοσύνη της Ιταλίας. «Είναι μοναδικό φαινόμενο! Κατάφερε να τιμωρήσει ανθρώπους μόνο με υποθέσεις.

Ας μου δείξει κάποιος ένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον της Γιουβέντους ή του Κόντε και εγώ θα αποδεχτώ όλες τις αποφάσεις της. Αλλά όσο κι αν ψάξαμε, δεν βρήκαμε κάτι άλλο εκτός από πιθανά γεγονότα», τόνισε οργισμένος.

Πηγή: sport-fm.gr