Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε το καλοκαίρι ένας τουρκικός σύλλογος από τον Κακά, όπως αποκάλυψε ο Νούρι Σαχίν στο «NTVSpor». Πριν από μερικούς μήνες είχαν γίνει προσπάθειες από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος από τον «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όμως τελικά δεν υπήρξε κάποια σοβαρή πρόταση και τελικά παρέμεινε στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Τούρκος χαφ, ο οποίος ανήκει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στη Λίβερπουλ, σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα.

«Ξέρω ότι είχε μία πρόταση από τουρκικό σύλλογο. Επίσης, γνωρίζω τι απόφαση πήρε την περασμένη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα για αυτό», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος και μίλησε για την μετακόμισή του στο Λίβερπουλ:

«Έφυγα με τη μορφή δανεισμού μετά από τρεις συναντήσεις που είχα με τον Μουρίνιο. Επέλεξα τη Λίβερπουλ επειδή ήθελα να παίξω σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες στη Γερμανία και την Ισπανία και τώρα παίζω για την καλύτερη ομάδα στην Αγγλία».

Καταλήγοντας, ο Σαχίν τόνισε: «Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι φανταστικός παίκτης και αρχηγός. Προσέχει ιδιαίτερα τους νεαρούς παίκτες, ειδικότερα τον Ραχίμ Στέρλινγκ, Μπορώ να μάθω πολλά από εκείνος και είναι μεγάλη τιμή για εμένα να παίζω μαζί του».

Πηγή: sport-fm.gr