Διατεθειμένος να μην καταθέσει τα… όπλα στη δύσκολη αυτή χρονιά για την ΑΕΚ εμφανίστηκε ξανά ο Βαγγέλης Βλάχος.

«Θα παλεύω για αυτή την ομάδα σαν επαγγελματίας και σαν ΑΕΚτζής», δήλωσε ο προπονητής της «Ένωσης» μετά τη φιλική νίκη με σκορ 3-1 επί του Λεβαδειακού, ενώ αναφορικά με τα «γκάζια» που έριξε στους παίκτες του μετά την κακή εικόνα κόντρα στον Ιωνικό, είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι δικαίωμά μου να λέω ό,τι θέλω».

«Δεν ξέρω αν έπιασαν τόπο οι φωνές που έβαλα μετά το φιλικό με τον Ιωνικό, αλλά είμαι υποχρεωμένος να πω ότι είμαι προπονητής και μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Είναι δικαίωμά μου να λέω ό,τι θέλω. Στην ομάδα που προσπαθώ να στήσω, θα κάνω ό,τι θέλω. Δεν ακούω κανέναν, θα κάνω πάντα αυτό που νομίζω ότι είναι το καλό για την ΑΕΚ», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος μετά τη φιλική νίκη της ΑΕΚ κόντρα στο Λεβαδειακό και πρόσθεσε:

«Για τον Φουρτάδο και τον Γκερέιρο δεν είπα ποτέ ότι είναι κακοί παίκτες. Αλλά όταν παίζεις στην ΑΕΚ, που είναι τεράστια υπόθεση και σε άλλες εποχές μπορεί να μην ασχολιόμαστε καν μαζί σου, θα πρέπει να δίνεις το καλύτερο. Ο Φουρτάδο δεν είναι έτοιμος, ενώ ο Γκερέιρο έρχεται από τραυματισμό. Έχω επίγνωση της κατάστασης για τον Φουρτάδο, ενώ ο Γκερέιρο “βγάζει μάτια” στις προπονήσεις. Είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, εγώ θα λέω συγχαρητήρια στα νέα παιδιά. Θέλουμε χρόνο και μόνο αυτό. Το έχω ξαναπεί, αυτά τα παιδιά σε δύο με τρία χρόνια θα έχουν φτιάξει ομάδα για 10 χρόνια και η ΑΕΚ θα βγάλει λεφτά από εκείνους».

Αφού είπε, λοιπόν, για τον υπό δοκιμή Ανδρέα Γκόβα πως «έδειξε τα καλά στοιχεία του, μου άρεσαν οι κινήσεις του και θα τον κρατήσω στα Σπάτα για να τον δω», κατέληξε: «Εγώ, για να ξέρετε, δεν θα κάνω τίποτα άλλο. Θα παλεύω για αυτή την ομάδα σαν επαγγελματίας και σαν ΑΕΚτζής. Όποιος παίκτης υπάρχει, έχει ικανότητες και θέλει να δοκιμαστεί, γιατί η ΑΕΚ δεν μπορεί να ξοδεύει χρήματα, ας έρθει».

Πηγή: sport-fm