Στην ψυχολογική και σωματική κούραση του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Βασλούι για το Γιουρόπα Λιγκ, έριξε την ευθύνη της ήττας από τη Ρόμα ο Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» τόνισε ωστόσο πως είναι θέμα του προπονητή να προετοιμάζει σωστά την ομάδα, ώστε να αντιμετωπίζει με επιτυχία όλες τις υποχρεώσεις.

Η νίκη της δεύτερης αγωνιστικής του Καμπιονάτο ανήκει, αναμφισβήτητα, στη Ρόμα. Η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν πέρασε άνετα από το Σαν Σίρο, νικώντας με 3-1 την Ίντερ, κάτι που προκάλεσε τους πρώτους «τριγμούς» στους «νερατζούρι».

Μία μέρα μετά την ήττα αυτή, ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, προσπάθησε να φανεί ψύχραιμος μιλώντας σε δημοσιογράφους. «Ήταν μια ήττα που πόνεσε, αυτό είναι σίγουρο. Όμως μπορούμε και πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε για να ωριμάσουμε σαν ομάδα. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνος για να φτάσει εκεί που της αξίζει», δήλωσε ο Μοράτι, θέλοντας να ρίξει, κάπως, τους τόνους.

Πόσο μπορεί να επηρέασε ο αγώνας του Γιουρόπα Λιγκ την ομάδα; «Σίγουρα υπήρξε και ψυχική και σωματική κούραση. Ο αγώνας με τη Βασλούι εξελίχθηκε σε θρίλερ και η ομάδα πάλεψε ως το τέλος. Αυτό φάνηκε την Κυριακή. Πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε η ομάδα να παρουσιάζεται φρέσκια μετά από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για αυτό. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα ματς της Πέμπτης, που επιβαρύνουν διαφορετικά τους παίκτες σε σχέση με αυτά της Τρίτης ή της Τετάρτης», σημείωσε ο Μοράτι.

Αποχωρώντας ο πρόεδρος της Ίντερ είχε ένα σχόλιο και για τον Τζαμπάολο Πατσίνι και το χατ τρικ που πέτυχε με τη φανέλα της Μίλαν. «Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Σίγουρα θα προτιμούσα να είχε βάλει αυτά τα γκολ με την Ίντερ, αλλά…» ήταν η «ατάκα» του προέδρου.

Πηγή: sport-fm.gr