Στο τελικό τους στάδιο φαίνεται ότι βρίσκονται οι διεργασίες για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να προχωρά τη συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει την επόμενη ημέρα στον σύλλογο, είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν θα είναι αυτός που θα αναλάβει το πόστο του προέδρου, στο οποίο -όπως φαίνεται- θα παραμείνει κάποιος Έλληνας. Μάλιστα, το όνομα που έχει έρθει τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Σταύρου Λεκκάκου.

Ο ίδιος, με δηλώσεις του για το θέμα στην εφημερίδα Livesport, υποστήριξε: «Δεν με έχει πλησιάσει κανένας, δεν γνωρίζω το παραμικρό για τις προθέσεις του κ. Πιεμπονγκσάντ. Εννοείται ότι έχω κριτήρια να δεχθώ μια δουλειά. Θα εξέταζα μια συγκεκριμένη πρόταση και θα έλεγα αν με ικανοποιεί ή όχι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω καμία πρόταση και δεν έχω ζητήσει τίποτα συγκεκριμένο, επειδή δεν έχω επαφή με κανέναν».

Όσον αφορά τον Σοφοκλή Πιλάβιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Πράσινης», αναμένεται σύντομα να έχει συνάντηση με τον Πιεμπονγκσάντ, προκειμένου ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι μέλος του νέου Δ.Σ. του «τριφυλλιού».