Η περιορισμένη κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ αλλά και η ανάγκη να μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, «ανάγκασαν» τους ανθρώπους της ομάδας στην απόφαση να δοθεί παράταση στη διάθεσή τους μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Αρχικά, η διορία ήταν μέχρι τις 10 Αυγούστου, όμως τελικά αποφασίστηκε οι φίλοι της ΑΕΚ να έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν μέχρι δύο ημέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2012-13 μέχρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου.

Η πώληση θα γίνεται ΜΟΝΟ από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.30 – 17.30.

Στο διάστημα αυτό, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με χρήση πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Diners, AEKDiners) μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς από το www.aekfc.gr αλλά και μέσω της τηλεφωνικής αγοράς, καλώντας το τμήμα εισιτηρίων στο 801-100-2121 από σταθερό τηλέφωνο ή στο 210-8056740 από κινητό».

Πρώτη για Φουρτάδο-Κουτρουμπή

Την πρώτη τους προπόνηση με την ΑΕΚ έκαναν ο Εμίλιο Φουρτάδο και ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο 29χρονος Πορτογάλος επιθετικός και ο 21χρονος αμυντικός ανήκουν από χθες στην «Ένωση» (έστω κι αν δεν ανακοινώθηκαν λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας) και σήμερα είχαν την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι Γιάγκο, Μακρυωνίτης, Παυλής, Αρκούδας, Καλογέρης, Τσαμουρλίδης, Κοτσαρίδης, Κουρέλλας, Σταματής και Νικολόπουλος, που επίσης «τυπικά» δεν ανήκουν ακόμη στην «Ένωση».

Ο Ρότζερ Γκερέιρο και ο Ταξιάρχης Φούντας έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ ο Πολ Κατσέτης ατομικό στο γυμναστήριο.

Πηγή: Sport-fm.gr