Φαίνεται πως ίσως δεν έχουμε δει ακόμη το τέλος του σίριαλ με τον Γιώργο Καραγκούνη. Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του διεθνούς μέσου στον NovaΣΠΟΡ FM και τον Γιώργο Χελάκη, αναπτύχθηκε έντονη κινητικότητα, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο «Τυπάρας» να παραμείνει στην ομάδα. Σε ρόλο μεσολαβητή ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε ήδη τηλεφωνική επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και αναμένονται εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέλος του Δ.Σ του Παναθηναϊκού μίλησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Καραγκούνη αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της συνέντευξής του αλλά και την ανακοίνωση της ΠΑΕ που ακολούθησε.

Ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε πως δεν μόνο δική του άποψη, αλλά και άλλων μελών της Παναθηναϊκής οικογένειας, πως η θέση του «Κάρα» είναι στην ομάδα ώστε να κλείσει σε αυτήν την ποδοσφαιρική του καριέρα και να παραμείνει και μετά το τέλος της στο σύλλογο από άλλο πόστο.

Αφού άκουσε τα παράπονα του Γιώργου Καραγκούνη για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως προτίθεται να μεσολαβήσει προκειμένου να υπάρξει νέα επαφή μεταξύ του διεθνούς ποδοσφαιριστή και του Δημήτρη Γόντικα.

Η αγάπη του Καραγκούνη για τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη, άλλωστε όσοι άκουσαν τη φωνή του στη συνέντευξη πήραν μια γεύση για το τι σημαίνει η πράσινη φανέλα για τον Γιώργο. Δεδομένη επίσης είναι και η αγάπη των φίλων του «τριφυλλιού» για μία από τις τελευταίες σημαίες της ομάδας. Στο παρελθόν η όποια διοίκηση του συλλόγου κατηγορήθηκε πως δεν χώρισε με τον καλύτερο τρόπο με παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με τη φανέλα του. Από την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα διαφαίνεται πως αυτήν τη φορά είναι έτοιμη να μην επιτρέψει να υπάρξει ένα ακόμη άδοξο τέλος για έναν «καταπράσινο» ποδοσφαιριστή.

Η πρωτοβουλία του Βασίλη Κωνσταντίνου που βρίσκεται σε εξέλιξη ίσως είναι το πρώτο βήμα για να παραμείνει η σημαία στον ιστό της.

Πηγή: Sport-fm.gr