Αισιόδοξοι εμφανίζονται στην ΑΕΚ πως ο Ισμαέλ Μπλάνκο θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας, παρά την ένταση που προέκυψε στο προχθεσινό ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού. Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ κατέστησε σαφές στον Γκουστάβο Οναϊντία πως αν δεν δεχθεί την τελική πρόταση που θα του υποβάλει στις αρχές της εβδομάδας, ο Μπλάνκο, που θα κινείται πια προς την… ελευθέρας του, δεν θα μπορεί να αγωνίζεται με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά της, η «Ένωση» διέψευσε τα όσα ακούστηκαν επικείμενης «καραντίνας», σημειώνοντας: «Ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο στον μάνατζερ του Μπλάνκο. Η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος είναι εξοργισμένοι από αυτά που γράφηκαν και τονίζει ότι πεποίθηση της ΑΕΚ είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπογραφεί νέο συμβόλαιο με τον παίκτη. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η ΑΕΚ θα υπολογίζει τον παίκτη κανονικά και χωρίς προβλήματα έως το τέλος του συμβολαίου του».

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά του 27χρονου παίκτη είχε συμφωνήσει με τον Νίκο Θανόπουλο για τριετές συμβόλαιο (700.000-900.000-1 εκατ. ευρώ), όμως η νέα διοίκηση καλείται να υλοποιήσει ένα συγκεκριμένο οικονομικό πλάνο και δεν μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα.

Ο κ. Αδαμίδης έχει ένα συμβόλαιο, το οποίο δεν ικανοποιεί τον Μπλάνκο, δίνοντας 450.000 ευρώ συν μπόνους συμμετοχών, συν μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος (150.000).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη) αναμένεται η απάντηση του Τζεμπούρ στην προσφορά που του έχει γίνει και θα ακολουθήσει η επίσης δύσκολη υπόθεση του Σκόκο. Εν τω μεταξύ, η διοίκηση φέρεται αποφασισμένη να δημοσιοποιήσει τα «παζάρια» με τους τρεις παίκτες για την ενημέρωση του κόσμου, αν δεν υπάρξει αίσιο τέλος.

Πηγή: sport-fm