Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία λέει το λαϊκό ρητό και κάτι τέτοιο φαίνεται πως πιστεύει και ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Σύμφωνα με τη «Marca» η Γιουβέντους πρόσφερε βασιλικό συμβόλαιο ύψους 7 εκατομμυρίων στον Αργεντινό επιθετικό για να τον πείσει να εγκαταλείψει τη Ρεάλ, όμως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τη Μαδρίτη.

Ο 24χρονος άσος αυτή τη στιγμή αμείβεται με 3,5 εκατομμύρια το χρόνο, παρόλα αυτά δε φαίνεται να δελεάζεται από την προσφορά της «Βέκια Σινιόρα». Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο, οι συμπαίκτες του και οι οπαδοί της ομάδας έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει στη «βασίλισσα».

Ο Ιγκουαΐν προέρχεται από μια δύσκολη χρονιά, αφού ο τραυματισμός του τού κόστισε τη θέση του βασικού. Ακόμα και μετά την αποθεραπεία του όμως, έπεσε πάνω στο πολύ καλό φινάλε του Μπενζεμά και παρέμεινε στον πάγκο, κάτι που τον έκανε να νιώθει ότι δεν υπολογίζεται από τον «Special One».

Σε συζήτηση πάντως, τόσο με τον προπονητή του, όσο και με τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε ότι δεν αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα και αποφάσισε να μην ασχοληθεί με τις προσφορές από άλλους συλλόγους.

Πηγή: sport-fm.gr