Η Τζίνι Μπουσάρντ είναι μια από τις πιο σέξι τενίστριες στον κόσμο. Μόλις 24 χρόνων, η Καναδή αθλήτρια έχει ζωηρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου, μάλιστα, συχνά πυκνά επικοινωνεί με τους εκατομμύρια followers.

Αυτό έπραξε και την Τρίτη 3/7, μετά τον αγώνα με τη Βρετανίδα Γκαμπριέλα Τέιλορ, στο πλαίσιο του τουρνουά Γουίμπλεντον, θέλοντας να μιλήσει για ένα θέμα που την απασχόλησε έντονα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, καθώς της αποσπούσε την προσοχή…

18186488299321

Όπως λοιπόν έγραψε στο Twitter η Καναδή τενίστρια, Νο188 αυτή τη στιγμή στον κόσμο «ένα από τα ball boys στο κορτ μου σήμερα είχε ξεκούμπωτο το φερμουάρ του. Κάθε φορά που μου έδινε μπαλάκια για να σερβίρω δεν μπορούσα να μην κοιτάζω επίμονα σε εκείνο το σημείο».

Και στη συνέχεια επέστρεψε με νέο τιτίβισμα στο οποίο ζητούσε τη γνώμη των 1,7 εκατομμύρια ακολούθων που έχει «αναρωτιόμουν συνεχώς αν θα έπρεπε να του το πω. Νομίζετε ότι θα έπρεπε να το είχα κάνει;».

dgfdioh1

dgfdioh2

Στο Γουίμπλεντον εργάζονται περίπου 250 αγόρια και κορίτσια, με μέσο όρο ηλικίας τα 15 έτη, που είναι επιφορτισμένα με το να δίνουν τα μπαλάκια στους αθλητές.