Ο Ντάγκλας Μόρτον ταξίδεψε από το Μπρίστολ στο Βόλγκογκραντ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αγγλίας με τον Παναμά.

Το Σάββατο (23/06), μετά από 9 ώρες ταξίδι, έφτασε στον προορισμό του, πήγε στο ξενοδοχείο του και άφησε τα πράγματά μου. Μόνο που τότε ανακάλυψε αυτό που απεύχεται ο καθένας σε τέτοιες περιπτώσεις: ότι είχε ξεχάσει το εισιτήριο του αγώνα στο σπίτι, πίσω στο Μπρίστολ!

Με τη βοήθεια του δημοσιογράφου του ITV, Νταν Χάουελς που έτυχε να μένει στο ίδιο ξενοδοχείο, η ιστορία του έγινε γνωστή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα μια εταιρεία, η Sport Options, κατάφερε να του εξασφαλίσει ένα «μαγικό χαρτάκι» ώστε την Κυριακή (24/06) να μπορέσει να παρακολουθήσει το παιχνίδι στο στάδιο Νίζνι Νόβγκοροντ.

Μόνο που προέκυψε κι άλλο πρόβλημα, αυτή τη φορά επικοινωνιακής φύσεως, καθώς ο φίλαθλος δεν είχε μαζί του ούτε κινητό! Παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Χάουελς, που μέσω social media κάλεσε τους συμπατριώτες του σε περίπτωση που εντοπίσουν τον Μόρτον να τον ενημερώσουν ότι στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου τον περιμένει ένα εισιτήριο για το ματς, η ιστορία δεν είχε happy end.

O Μόρτον δεν βρέθηκε ποτέ και έτσι δεν μπόρεσε να παραλάβει το εισιτήριο για να παρακολουθήσει τα «τρία λιοντάρια» να διαλύουν με 6-1 τον Παναμά. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχε αποχωρήσει από το γήπεδο 40 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης…

00145889878769603