Την αποδέσμευση του Νέρι Καστίγιο από τον Άρη περιμένει ο Ούγκο Σάντσες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της Πατσούκα στον Τύπο του Μεξικού. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο 27χρονος μεσοεπιθετικός κατέθεσε προσφυγή με την οποία διεκδικεί το ασύλληπτο ποσό των 2,15 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο συμβόλαιό του και στη ρήτρα που είχε βάλει η ίδια η ΠΑΕ.

«Ο Νέρι έχει πειστεί να παίξει στην Πατσούκα. Είναι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική και γίνονται επαφές προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζω να γίνουν τα απαραίτητα βήματα το συντομότερο δυνατό για να μη χάσει ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας, αλλά μόνο ένα μέρος της», ανέφερε ο 54χρονος τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο αδερφός και μάνατζερ του παίκτη, Άλεξ Καστίγιο, δήλωσε στην «Record» του Μεξικού: «Θα πάμε ένα έγγραφο στην ΕΠΟ και θα πάρει λίγο ακόμα χρόνο, αλλά αυτή η κίνηση θα μας δώσει πολλά. Δεν θα πάμε άμεσα στο Μεξικό, Δηλαδή, σε μία ή δύο μέρες, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε με τον δικηγόρο μας. Πάντως, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα από ό,τι περιμέναμε».

Στην Ελλάδα βρίσκεται από προχθές ο Ντάρσι Νέτο, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση τη λύση του συμβολαίου του, αφού όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στην Ανόρθωση.

Πηγή: sport-fm.gr