Νταμπίζας: Αυτά που λέμε θα γίνονται

«Μέχρι να γίνει κάτι άλλο διοικητικό, το μπάτζετ θα είναι χαμηλό»


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
20:46
17/05/2018
Νταμπίζας: Αυτά που λέμε θα γίνονται
4
loading

Ο Νίκος Νταμπίζας έπιασε δουλειά και πάλι στον Παναθηναϊκό, μίλησε στους παίκτες και δεσμεύθηκε πως από εδώ και πέρα όσα λέγονται θα γίνονται πράξη και δεν θα μένουν υποσχέσεις! «Θα μείνουν μόνο όσοι το θέλουν».

Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» είπε μεταξύ άλλων:

«Εκτός από εμένα που είμαι εδώ, λείπει ένας συνδετικός κρίκος ο προπονητής. Θα ξέρουμε ποιος θα είναι μαζί μας σε λίγο καιρό. Οι πιο παλιοί ξέρετε δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ξέρω ότι δεν έχουν τηρηθεί πολλά από αυτά που σας έχουν πει μέχρι σήμερα, αλλά όλα αυτά είναι… χθες.  Ξέρω για την εξόφληση των δόσεων στις 10 Ιουνίου και το χρονοδιάγραμμα που σας δόθηκε, πιστεύω ότι θα τηρηθεί, αλλά εγώ είμαι εδώ για να να σας πω από ‘δω και πέρα τι θα γίνεται. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να λέω πολύ λίγα λόγια, δεν θα πω τίποτα παραπάνω απ’ αυτό που μπορώ να κάνω. Δεν πρόκειται να χαϊδέψω αυτιά, ούτε το έκανα ποτέ μου.

Σας δίνω συγχαρητήρια που φέρατε εις πέρας μία πολύ δύσκολη χρονιά με αξιοπρέπεια για το σύλλογο, σας αξίζουν συγχαρητήρια και σε ‘σας και στο τεχνικό επιτελείο που αποχώρησε. Κρατήσατε την ομάδα με αξιοπρέπεια και τώρα πάμε στην επόμενη μέρα που θα είναι με λιγότερα πράγματα, αλλά αυτά που θα λέμε, θα γίνονται.

Η ομάδα είναι σε φάση μεταβίβασης, γίνονται συζητήσεις αλλά εγώ θα σας πω για αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Μέχρι να γίνει κάτι άλλο διοικητικό, το μπάτζετ θα είναι χαμηλό κι όσοι μείνουν στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θέλουν να μείνουν.  Εγώ θα προσπαθήσω από τη μεριά του να υπάρχει αξιοπιστία. Ξέρω ότι μπορεί να νομίζετε ότι ήρθε ένας ακόμα να σας πει κάποια πράγματα, εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα αλλάξουν και οι στόχοι μας. Καλές διακοπές, θέλω τα προγράμματά σας να τηρηθούν κατά γράμμα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Πολύ …

  ...κρίμα για τον Παναθηναικο, βαζελοι πρέπει να σηκωθειτε και να τους πάρετε στο κυνήγι αυτούς τους [...]

 2. avatar Ταυριωτης 13

  Μάζεψε το μ@@@@@@ που σε φέρε και αδειάστε μας τι γωνιά.
  [...] που έχετε και άποψη.
  Μόνη σωτηρία ο Γιαννακοπουλος .Είναι ο μόνος που έχει σαράκι με το σύλλογο. Για όλους τους άλλους είναι μόνο μπίζνα και παιχνίδια.

 3. avatar PANKO

  Με τα σωληνάκθα στη εντατική...για άλλη μια χρονιά...

 4. avatar yuytyty

  Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΨΕΥΤΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει