Με σκοπό να επαναλάβει την εμφάνιση του αγώνα του πρώτου γύρου των πλέι-οφ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Παναθηναϊκό στοχεύοντας στη νίκη με την οποία θα ξεπεράσει τον εαυτό της και θα πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ένωση θα έχει στο πλευρό της την παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος απέναντι στο τριφύλλι αλλά και τον Κλωναρίδη ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει βασικός.

Την αποστολή ο Νίκος Κωστένογλου θα την ανακοινώσει λίγο πριν τον αγώνα. Δεδομένες είναι δύο απουσίες, του Καράμπελα και του Σιαλμά.

Κάτω από τα δοκάρια θα μείνει ο Κωνσταντόπουλος. Στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Κοντοές, ενώ στα άκρα οι Λαγός και Γεωργέας.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι: Καφές, Μάκος και Βάργκας. Στο αριστερό άκρο ο Λεονάρντο, στο δεξί ο Χοσέ Κάρλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Θέση διεκδικεί στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Κλωναρίδης.

Η αυριανή συνάντηση Νικολαϊδη – Δημητρέλου

Στο μεταξύ παρά τη σημασία που έχει σήμερα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη διοίκηση της Ένωσης προετοιμάζονται για τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. Ο Ντέμης Νικολαϊδης θα έχει συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο αύριο. Σε αυτή θα συζητηθεί το πλάνο που θα αρχίσει να μπαίνει σε εφαρμογή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης θεωρεί ότι πρέπει να πέσει το μισθολογικό κόστος στην ΠΑΕ, δηλαδή ό,τι έχει να κάνει με τους υπαλλήλους στην εταιρεία. Παράλληλα θα πρέπει να γίνουν και άλλες μειώσεις σε έξοδα που υπάρχουν μέχρι και σήμερα.

Πηγή: sport-fm.gr